fbpx
Източно-европейска Школа по Остеопатия в България
 

Болки в поясния отдел на гръбначния стълб

2023-11-09 - 2023-11-09 гр. София, център Остеолайф, бул. Александър Малинов 51, Метро Сити Център, ет.2

Програма

  Често срещан симптом, причините, за който могат да бъдат много различни.Сакрума и лумбалната част на гръбначния стълб имат голямо значение и роля в целия организъм. Важно е да ги поддържаме в добра форма и подвижност. =========================================   Лумбална болка в практиката на остеопат:  
  1. Лумбаргия, лумбоишиалгия, радикулопатия.
  2. Протрузии, пролапс, херния. 
За какво говорят изследванията? (MRT, рентгенова снимка)
  1. Диагностика
Симптоми на напрежение Невромускулни тестове Остеопатични тестове (флексия, тест за постурална стабилност) Визуална инспекция.
  1. Лечение
========================================== Курсът се провежда от: д-р Даря Кудря Доктор-невролог, остеопат, висцерален терапевт, специалист в естетичната остеопатия на лице и тяло, хомеопат, рефлексотерапевт. Медицинска практика - 10 години ======================================== Цена на курса 280 лв. *250 лв.за курсисти на ИЕШОБ ======================== Крайна дата за записване 01 октомври 2023г. Може да запазите своето място като попълните следната форма за записване: https://forms.gle/tgrgECzz7hyFdeKC9 и заплатите първа вноска от таксата в размер на 100 лв !!! СЛЕД ПОПЪЛВАНЕ НА ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ АДМИНИСТРАТОР ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ!!! 0899361616 - Ваня Георгиева 0878223472 - Йорданка Янкулова В стойноста на програмата са включени: Кафе-паузи и информационни материали   

Информация за събитието