fbpx
Източно-европейска Школа по Остеопатия в България
 

Остеоестетика – с нейна помощ премахваме причините за есетичните проблеми на лицето

👩‍🦳 Нашето лице задържа в себе си голямо количество стрес, застой и блокажи. Те подпомагат сформирането на лицевите деформации, асиметрии, мускулни спазми и контракции. В следствие на това се образуват: бръчки, отоци, зайстойни процеси, отпуснатост, хлътвания и увисвания, което води до преждевременно стареене и загуба на естествената свежест на лицето.
Кремовете, филърите, ботокса, дермоконците, за съжаление са насочени за справяне с ПОСЛЕДСТВИЯТА и по тази причина не винаги се справят с даден проблем, а главното е, че имат кратковременен ефект.
📍 На семинара “Остеоестетика – остеопатия в козметологията” разглеждаме техники, които помагат да откриете, да отработите и да предотвратите ПРИЧИНИТЕ за естетическите проблеми на лицето, шията и зоната на деколтето.
Те не предизвикват странични реакции (както много от препаратите) и имат много по-продължителен и естествен резултат.
Така също с помощта на остеопатическите техники се променя вътрешното състояние на клиента, свалят се така наречените “маски”, лицето се оживява и засиява от вътре. Освобождавайки се от емоционалната тежест, вие ставате по-леки, щастливи. Животът се оцветява с нови цветове.
др. Роман Ерохов