fbpx
Източно-европейска Школа по Остеопатия в България
 

Биопсихотерапия 1 ниво

2020-12-11 - 2020-12-13 мястото се уточнява

Четири степенният авторски курс на др. Ерохов по Биопсихотерапия лежи на теориите на др. Хамер и Нова Германска Медицина. Курса освен основните теории ще ви даде и практически модели за отработване на различните травми.

СЕРТИФИКАЦИОНЕН КУРС I-во ниво
По време на тридневното обучение ще се научите да разпознавате психосоматичните причини на определени заболявания и как с помоща на остеопатията можете да отсраните не само проблема, но и причината за тях.
Това ново направление се нарича “Биопсихотерапия” и е създадено на основата на теориите на немския лекар-онколог д-р Химер през 80-те години. В наши дни е известно под наименованието “Нова Германска Медицина”.
В основата си, направлението е насочено изцяло към решението, а не върху фокусирането на проблема, както е в традиционната медицина и други терапии.

Програмата на курса включва:
– изучаване на 5 биологични закона и органите свързани с тях като фаринкс, сливици, орална субмукоза, дуоденалната язва, стомах, черен дроб, полови жлези, тънки и дебели черва, хранопровод, панкреас, щитовидна и паращитовидна жлеза, очи и другите прожекционни системи;
– алергиите;
– триполярност – връзка между психика-мозък и тяло; – невровегетативна система;
– самопрограмиращи конфликти;
– конфликт на недостатъка;
– конфликт на страха;
– микроби;
– вярвания;

За тези уникални три дни Вие ще разберете причините за възникване на заболяванията, както от психосоматична, така и от емоциионална гледна точка. Ще можете да диагностицирате както себе си така и Вашите пациенти и да отстранявате проблематика.

Този обучителен курс е подходящ за психолози, терапевти, лекари, телесно ориентирани терапевти, йога инструктори и лечители.
След завършване на курса получавате сертификат от Източно- Европейска школа по остеопатия Украйна.

Курсът се провежда от:
д-р Роман Ерохов – основател, преподавател и практикуващ остеопат в „Източно европейската школа по остеопатия“- Киев, Украйна.
Д-р Роман Ерохов – лекар, неврофизиолог, завършил Киевския национален медицински университтет А.А. Богомольца, кандидат на биологическите науки, доктор по остеопатия, краносакрален терапевт, ръководител на обществената организация „Украйнска остеопатия“. Преминал е през обучения:
• Телесно-ориентирана психотерапия, краносакрална терапия / институт Апледжер/;
• Краниална, структурна и висцериална остеопатия в Руската Краниосакрална Академия;
• биологично декодиране на болестите (Кристин Флеш),
• Цикъл от обучения по биологични заболявания;
• Енергийна остеопатия и традиционна китайска медицина,
• Краниосакрална биодинамика /МайкълКерн/;
• Хипноза /Сергей Болсун/;
• Обучение по психосимтоматика PSY 2.0
• Обучение в авторската школа по остеопатия на Шарапова

Цени на курса:
650 лв. при ранно записване до 20 ноември 20 г.
750 лв. при записване след 20 ноември 20 г.
За да запазите своето място и ниската цена на курса, моля попълнете следната форма за записване https://forms.gle/8SSQCKxdC2mqH3HD6
За допълнителни въпроси – организатор:
Йорданка Янкулова – 0878223472

Програма

Други събития

Информация за събитието